Apartmány DARYA - Prodej - Costa del Sol - Estepona

Kód: J5169
Cena
Cena: od 890 000 €
Informace o nabídce
Dispozice bytu: 4+kk
Budova: Cihlová
Stav bytu: Novostavba
Stav bytového domu: Novostavba
Terasa: Ano
Garáž: Ano
Okolní zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Darya Estepona je projekt 36 luxusních apartmánů na promenádě Paseo Marítimo v Esteponě, která se nachází v první linii od moře na jedné z nejlepších pláží ve městě. Fantastické výhledy a přímý přístup k moři jsou doplněny ideálním spojením do centra města se všemi jeho restauracemi, kavárnami, obchody, květinami zdobenými uličkami a řadou dalších atraktivních nabídek. Moderní luxusní apartmány jsou světlé a prostorné, mají velké terasy a fantastický výhled na Středozemní moře. Jedinečnost a eleganci projektu lze vidět v mnoha detailech, jako jsou vysoké stropy a dveře, vysoce kvalitní a stylové materiály i jedinečný a individuální koncept místnosti.

Na výběr jsou apartmány se 3 nebo 4 ložnicemi. Podlahové topení, zabezpečovací systém, špičkový sortiment domácích spotřebičů, nekonečný bazén, vířivka, posilovna.

Darya Estepona se nachází v atraktivní plážové oblasti Estepona centro - jednom z nejžádanějších a nejnavštěvovanějších měst Costa del Sol. Na rozdíl od svých slavných sousedů Porto Banús nebo Marbella si Estepona zachovala velkou část své autenticity a zároveň nabízí všechny výhody sofistikovaného životního stylu. Apartmány se nacházejí na promenádě Paseo Marítimo, přímo na jedné z nejkrásnějších pláží města. Během několika minut autem se dostanete také na další pláže, parky, nákupní centra, školy nebo nemocnice. Letiště Malaga je asi 45 minut jízdy od hotelu. Komplex je dokončen, připraven k nastěhování.


 

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz