Nádherný luxusní kompletně zrekonstruovaný dům v srdci Galeón v Adeje - Prodej - Tenerife - Adeje

Kód: 240043
Cena
Cena: 640 000€
Informace o nabídce
Druh objektu: Rodinný
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Po rekonstrukci
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Jedinečná příležitost!!! Užijte si luxus a pohodlí v exkluzivním třípodlažním městském domě v prestižní části El Galeón, Adeje. Tento částečně zařízený dům kombinuje moderní design s funkcionalitou, nabízející soukromou garáž na dvě auta s elektronickými dveřmi, zvukotěsné studio a další úložné prostory. Světlý obývací pokoj s otevřenou kuchyní vybavenou nejmodernějšími spotřebiči a poloostrůvkem, ideální pro gurmány. Relaxujte na jedné ze dvou prostorných teras, vybavených markýzou a umělým trávníkem, které jsou dokonalým místem pro venkovní zábavu. Ve druhém patře najdete čtyři pohodlné ložnice, dvě plnohodnotné koupelny a hlavní apartmá s vlastním balkonem. Dům je vybaven kvalitní izolací a klimatizací, zajišťující komfort v každém ročním období. Nachází se pár kroků od Outlet nákupního centra Galeon a v blízkosti škol, supermarketů, zdravotnických zařízení a sportovních areálů. V komplexu je k dispozici komunitní bazén, který využijete pro relaxaci ve skvělém klimatu této oblasti. Tato nemovitost má i licenci na rekreační pronájem s potenciálním příjmem až 52 000 eur ročně, což ji činí atraktivní nejen pro bydlení, ale i jako investici. Nezmeškejte šanci stát se majitelem tohoto jedinečného domu.

Celková plocha 270 m², obytná plocha 190 m², 2 terasy přední a zadní, parkování, kuchyně Openplan, ložnice 4 + 1, 3 koupelny, 2 patra a suterén, velká vlastní garáž, komunitní bazén.

Poplatky: komunitní poplatky 93€/měsíc, IBI roční daň z nemovitosti 415€/rok

V případě zájmu, se vám postaráme o servis spojený s pronájmem, správou a údržbou nemovitosti v době vaší nepřítomnosti. Váš nový domov čeká právě na Vás!

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz