Výjimečná příležitost!!! Duplex v první linii u oceánu se 3 ložnicemi a koupelnami a komunitním vyhřívaným bazénem - Prodej - Tenerife - Los Gigantes

Kód: 240037
Cena
Cena: 489 000 €
Informace o nabídce
Dispozice: 4 pokoje
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Představujeme vám výjimečnou příležitost stát se majitelem luxusního domu přímo na první linii u oceánu v Los Gigantes. Tento duplex nabízí nejen úchvatný výhled na oceán, ale i nadstandardní bydlení na celkové ploše 108 m². Své nové majitele okouzlí prostorným obývacím pokojem, třemi ložnicemi a třemi koupelnami, včetně jedné en-suite a toalety pro hosty, což zaručuje komfort a soukromí pro celou rodinu i její návštěvy. Bydlení je zde bez kompromisů díky dvěma terasám s celkovou výměrou 34 m², které slibují nezapomenutelné chvíle odpočinku s výhledem na nekonečnou modř oceánu. Dům je kompletně vybaven a jeho interiér je navržen s důrazem na detail a vkus, aby splňoval i ty nejvyšší požadavky na moderní bydlení. V rámci komplexu je k dispozici krásný vyhřívaný bazén, což přidává na exkluzivitě tohoto místa. Pro ty, kteří uvažují o investici, je dobré vědět, že komplex povoluje dlouhodobé pronájmy od 3 měsíců. Nezmeškejte tuto unikátní šanci pořídit si nový domov v jedné z nejžádanějších lokalit u oceánu za skvělou cenu. Komplex je velmi precizně udržovaný. Dům je ideálním řešením pro ty, kteří hledají spojení luxusního bydlení, a neopakovatelného životního stylu na břehu oceánu.

Výhled na oceán z první řady, podlahová plocha 108 m², terasy 34 m², 3 ložnice, 3 koupelny, samostatná toaleta, výhled na oceán, komunitní vyhřívaný bazén, povoleny dlouhodobé pronájmy od 3 měsíců, komunitní poplatky 214€/měs, včetně poplatků za vodu.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz