Exkluzivní nabídka: Moderně rekonstruovaný 2 pokojový apartmán - Prodej - Tenerife - Los Cristianos

Kód: 240035
Cena
Cena: 269 000 €
Informace o nabídce
Dispozice bytu: 3+kk
Budova: Cihlová
Stav bytu: Po rekonstrukci
Stav bytového domu: Velmi dobrý
Umístění podlaží: 2
Terasa: Ano
Parkovací stání: Ano
Zařízeno: Ano
Okolní zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní apartmán v prestižním komplexu Granada Park v oblíbené turistické destinaci Los Cristianos. Po nedávné kompletní rekonstrukci se tento apartmán pyšní moderním designem a vysokou funkčností. Disponuje dvěma ložnicemi, dvěma koupelnami a přístupem k komunitnímu bazénu, což z něj činí ideální volbu pro bydlení i jako investici k pronájmu. Apartmán se nachází v 1. patře a nabízí krásný výhled na bazén. Díky své poloze v turisticky vyhledávané lokalitě a vysoké obložnosti pronájmů dosahující 85 % ročně, představuje tento apartmán výjimečnou příležitost pro investici. V komplexu lze získat licenci pro turistický pronájem, což umožňuje flexibilitu využití nemovitosti podle vašich potřeb. 

Investujte do nemovitosti, která nabízí nejen vysoký standard bydlení, ale také atraktivní investiční příležitost s potenciálem zajímavých výnosů z pronájmu. Kromě toho vám nabízíme kompletní servis spojený s pronájmem, správou a údržbou nemovitosti v době vaší nepřítomnosti, abyste se mohli na nás spolehnout ve všech aspektech správy vaší investice.

Nezmeškejte tuto výjimečnou nabídku a staňte se majitelem luxusního apartmánu v jedné z nejžádanějších lokalit na Tenerife.

Podlahová plocha 68 m², 2 ložnice, 2 koupelny, terasa 12m², komunitní bazén, licence k turistickému pronájmu, komunitní poplatky 115€/měsíčně

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz