Bungalov rozdělený na 3 samostatná studia s terasou s výhledem na oceán v San Eugenio Alto - Prodej - Tenerife - San Eugenio Alto, Adeje

Kód: AAB50001
Cena
Cena: 329 000 €
Informace o nabídce
Stav nemovitosti: Po rekonstrukci
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Skvělá investiční příležitost! Licence k turistickému pronájmu povolena. V rezidenční oblasti San Eugenio Alto, Costa Adeje, mezi Playa de Las Américas a Playa del Duque, 600 m od pláží a promenády vám nabízíme mezonetový bungalov o rozloze 120 m². JIŽ ROZDĚLENÝ NA 3 BYTY (2 s terasou). Velmi světlé, ve známém a udržovaném komplexu. Nemovitost, zařízená a vybavená, nedávno zrekonstruovaná, se skládá ze 3 studií každé s obývacím pokojem, 2 studií s přístupem na slunnou terasu s výhledem na moře, kuchyňským koutem a 1 koupelnou se sprchovým koutem. Komplex s krásným komunitním bazénem, zahradami a parkováním na veřejném parkovišti. Bungalov se nachází v blízkosti všech služeb, nádherných pláží Costa Adeje, nákupních center Gran Sur a Siam Mall, aquaparků Siam Park a Aqualand, zastávka autobusu pár metrů. V případě zájmu se Vám postaráme o pronájem, správu a údržbu nemovitosti v době Vaší nepřítomnosti.

Celková plocha 120 m², terasa, parkování vedle komplexu, 3 pokoje, 3 koupelny, zařízený, bazén, komunitní poplatky 80,00 eur včetně vody.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz