Apartmán s a výhledem na oceán - Prodej - Tenerife - San Eugenio Alto, Adeje

Kód: VYM40024
Cena
Cena: 204 000 €
Informace o nabídce
Dispozice bytu: 2+kk
Terasa: Ano
Zařízeno: Ano
Okolní zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Pěkný Apartmán v San Eugenio Alto, komplex ''Colina Blanca''. Jedná se o skvělou lokaci. Tato nemovitost je ideální jak k bydlení, tak k investici. Má rozlohu 45 m² a slunnou terasu s přímým výhledem na oceán 18 m². Je to pohodlný a útulný prostor s velkou ložnicí, koupelnou, vybavenou kuchyní a světlým obývacím pokojem. Komplex má výtahy, vyhřívaný společný bazén a posilovnu. Navíc je snadné najít parkování na ulici. Tato lokalita je velmi klidná a nachází se v blízkosti pláží Fañabé a Torviscas, stejně jako vodního parku Aqualand. 

Tato nemovitost představuje výbornou investiční příležitost. Cena apartmánu je vzhledem k cenám v oblasti velmi nízká. Proto doporučujeme byt zrekonstruovat a zvýšit tak výrazně jeho hodnotu a Vaše pohodlí. Vše ohledně cenového návrhu prací a povolení Vám vysvětlíme osobně. Máme vlastní tým českých a slovenských řemeslníků.

Apartmán je možno pronajímat v době Vaší nepřítomnosti. V rámci našich služeb Vám rádi zajistíme správu a údržbu včetně úklidu.

Celková plocha 58 m², zastavěná plocha 45 m², terasa, 1 ložnice, 1 koupelna, vybavený byt, otevřená kuchyň, komunitní bazén

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz