Dům - Prodej - Tenerife - Costa Adeje - Playa del Duque

Kód: CA263
Cena
Cena: 1 250 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Rodinný
Dispozice: 4 pokoje
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Kompletně zrekonstruovaný městský dům se 3 ložnicemi a 2 koupelnami v EL Duque, komplexu Anayet. Nemovitost byla zrenovována z vysoce kvalitních materiálů a prodává se plně zařízená i s domácí elektronikou. Dům má celkem 224 m2, užitnou plochu 155 m2, pozemek má cca 250 m2. Dům má vlastní bazén, zahradu a gril. Užitná plocha 155 m2, zastavěná plocha 224 m2, pozemek 250 m2

IBI 600 €/rok, komunita - 160 €. Ideální jako investiční nemovitost a také vhodný k bydlení pro velkou rodinu. Dále má vlastní garáž pro dvě auta s přímým vstupem do domu.

Komplex se nachází v oblasti Duque, známé jako jedna z nejexkluzivnějších a nejluxusnějších oblastí ostrova. Tato oblast se nachází na jihozápadním pobřeží v obci Adeje a vyniká svými působivými plážemi se zlatým pískem, jako je Playa del Duque, považovaná za jednu z nejkrásnějších na ostrově. Kromě svých pláží nabízí El Duque velké množství luxusních hotelů, gurmánských restaurací, značkových butiků a luxusních nákupních center, jako je nákupní centrum Plaza del Duque. Tato oblast přitahuje turisty a obyvatele, kteří si chtějí užít sofistikované a exkluzivní prostředí s prvotřídními službami a širokou nabídkou zábavy. Se svou elegancí a přírodní krásou je oblast Duque skutečným rájem pro ty, kteří hledají luxusní zážitek na Tenerife.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz