Luxusní vila v 1. řadě k moři - Prodej - Zadar - Kožino

Kód: J6504
Cena
Cena: 2 890 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Novostavba
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná

Popis

Překrásná vila ve středomořském stylu v 1. řadě ke křišťálově čistému Jaderskému moři v Kožino. Architektonicky je navržena v tradičním středomořském stylu, který se snoubí s moderním komfortem, s velkými terasami a vzdušnými pokoji s nádherným výhledem na moře. Vila má 3 podlaží, suterén, přízemí a patro. V suterénu je kotelna, prádelna, koupelna, posilovna, odpočívárna a sauna. V přízemí koupelna, pracovna, velký obývací pokoj s jídelnou, kuchyně, spíž, garáž, krytá terasa se vstupem do dvora s bazénem. V 1. patře předsíň, dvě hlavní ložnice s vlastními koupelnami a vstupem na krytou terasu, dvě další boční ložnice s koupelnami a balkony. Celková plocha domu 447 m2, pozemek o rozloze 696 m2. 3 parkovací stání před domem, garáž pro jedno auto, bazén o výměře 30 metrů. Vila je kompletně vybavena a nábytek je zahrnut v ceně. Vila je zděná - tepelný cihelný blok, kamenné obklady, tepelná izolace fasády, okna s trojskly, elektrické žaluzie, sítě proti hmyzu, podlahy parkety, dlažba, elektrické podlahové vytápění v celém domě přes tepelná čerpadla, 7 klimatizačních jednotek, komín, automatické zavlažování zahrady, kamerový systém. Vila byla postavena v r. 2022.

Tato nemovitost poskytuje dokonalou kombinaci pohodlí, luxusu a autentické středomořské atmosféry. Interiér je moderní a elegantní, s pohodlným nábytkem a kvalitními spotřebiči. Vila je obklopena středomořskou zahradou plnou bylinek a zeleně a vytváří tak dokonalé prostředí pro relaxaci a zábavu. Je skvělá pro dokonalou dovolenou a vychutnání si blízkosti moře a je také výbornou investicí s možností pronájmu turistům. Vzhledem k vynikající poloze, kvalitě vybavení a modernímu designu lze dosáhnout mimořádně dobrých turistických cen za pronájem a skvělé obsazenosti. Kožino je malá přímořská vesnice ležící 7 km severně od Zadaru. Pobřeží Kožina se táhne přes 4 km od pobřeží Jaderského moře a je známé svými krásnými plážemi, průzračným mořem a úžasnými západy slunce. Zadarské letiště a trajektový přístav, stejně jako nájezd na dálnici, jsou přibližně 20 minut jízdy.

Kožino nabízí svým návštěvníkům velké množství moderních vil, apartmánů a pokojů k ubytování, stejně jako několik restaurací, kde si mohou vychutnat různé tradiční dalmatské pokrmy a nápoje. Kromě stravovacích zařízení má Kožino také několik menších obchodů a lékárnu. Milovníci adrenalinu mohou také navštívit zážitkový park, kde si mohou vyzkoušet paintball, zip line nebo safari na čtyřkolkách. Všichni, kdo si chtějí odpočinout a dobře se pobavit, mohou zajít do lounge baru a restaurace Santorini, která se nachází na krásné oblázkové pláži v severní části letoviska. Pláže Kožino jsou známé svým čistým mořem a středomořskou vegetací a kromě stejnojmenné pláže Kožino je nejznámější pláž Sv. Petar.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz