Apartmánový dům - Prodej - Rogoznica

Kód: J6302
Cena
Cena: 620 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Villa se třemi apartmány v Rogoznici, v srdci Dalmácie se třemi apartmány.

Byt v přízemí se skládá z ložnice s WC, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a velké zastřešené terasy. V ložnici je manželská postel a vlastní toaleta. V obývacím pokoji jsou dvě samostatná lůžka, kompletně vybavená kuchyň. Z obývacího pokoje je vstup na velkou krytou terasu. 

Apartmán v 1. patře se skládá ze 2 ložnic, jedna s manželskou postelí a druhá se dvěma samostatnými lůžky, které lze v případě potřeby propojit. Jeden pokoj má výstup na velkou krytou terasu a druhý na zastřešený balkon. Kuchyně s jídelním koutem má východ na druhou krytou terasu s výhledem na moře. Z obou teras je nádherný výhled na Rogoznici. Kuchyň je kompletně vybavená. 

Apartmán ve 2. patře sestává z ložnice s manželskou postelí a výstupem na terasu. Obývací pokoj má dvě samostatná lůžka, výstup na velkou terasu zastřešenou pergolou, která nabízí krásný výhled na moře. Prostorná kuchyně, koupelna se sprchovým koutem.

Každý apartmán je klimatizovaný s ubytovací kapacitou pro 4 osoby. Parkování ve dvoře, bazén s vodopádem a slanou vodou, velká sprcha, velká plocha na opalování částečně krytá pergolou. Dvůr je ohraničen zděným plotem, který spolu se středomořskými rostlinami a palmami zajišťuje soukromí. Villa byla postavená v r. 2015, je situovaná 5 minut chůze od krásné pláže a 10 minut chůze od centra Rogoznice s vyžitím pro děti i dospělé.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz