Apartmánový dům - Prodej - Trogir - Čiovo

Kód: J6204
Cena
Cena: 500 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Terasa: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Samostatně stojící dům s 5 apartmány, garáží a velkou zahradou na ostrově Čiovo, Okrug Gornji, 300 m pěšky od moře. Dům má krásný pohled na otevřené moře. Zastavěna plocha domu je 135 m2, plocha pozemku kolem domu 314 m2. Blízko letiště Split (5 km) a historického města Trogir 3 km. Ostrov spojen s pevninou dvěma mosty. 

Dům má dvě patra - v přízemí je byt 120 m2 - může se využívat i jako 2 samostatné apartmány, každý má vlastní vchod, jeden apartmán má 2 samostatné pokoje, kuchyň s balkonem společně s obývacím pokojem. Vlastní sociální zařízení - WC dohromady se sprchovým koutem. Druhý apartmán má jednu místnost - obývací pokoj s kuchyní, WC se sprchovým koutem, ze které je vstup na terasu s pohledem na zahradu.

V 1. NP se nachází dva samostatné byty - jeden má 2 samostatné pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem. Z kuchyně je vstup na slunnou terasu s pohledem na otevřené moře. Druhý apartmán má balkon orientovaný do zahrady, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jednu ložnici. 

V suterénu je zřízen také apartmán, který je vybaven WC se sprchovým koutem, kuchyní s obývacím pokojem a 2 ložnicemi, klimatizací. Před domem je parkovací stání pro 1 auto. Zboku vedle domu jsou další dvě parkovací místa. Všechny apartmány jsou vybaveny klimatizací. 

Dům je ideální k turistickému pronájmu, o lokalitu je obrovský zájem vzhledem k čistému moři. Z pláží je pohled na ostrov Brač a Šolta. V blízkosti domu jsou krásné pláže – Bočič s beach barem s pozvolným vstupem do moře, na pláži je sprcha i WC, vzrostlé borovice, pláž s úžasně čistým a otevřeným mořem. Blízko domu je také obchod asi 20 m, kostel, kavárny, restaurace, 1,5 km hlavní městká pláž s množstvým kavárem a lodním přístavem –boatlinem do malebného Trogiru.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz