Vily - Prodej - Zadar Privlaka MKH354

Kód: MKH354
Cena
Cena: 530.000€
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 4 pokoje
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Terasa: Ano
Plocha
Podlahová plocha: 234,18 m²
Plocha pozemku: 400 m²
Specifikace
Specifikace: Parkování Výhled na moře Gril Sklad Terasa - Balkon Zahrada

Popis

Dvojdům se 4 dobře zařízenými komfortními byty na prodej! Dům se nachází v krásné části Privlaka, v blízkosti moře a vedle borového lesa, v klidné části města. Celková plocha domu se čtyřmi byty je 234,18 m2 a byl postaven na pozemku o velikosti 400 m2. Všechny byty jsou jednopokojové, s jedním mezonetem a v horním patře má galerii a prostornou střešní terasu. Ve dvoře objektu jsou 4 parkovací místa. Apartmány z lodžie mají výhled na moře!

Tato nemovitost je od moře a krásných pláží vzdálena pouhých 130 m. Je třeba zdůraznit, že apartmány jsou v sezóně vynikající pro turistické pronájmy!

Dům se prodává kompletně zařízený a vybavený! Dům byl postaven v roce 2014 a je ve výborném stavu, ihned k nastěhování. Bylo postaveno kvalitně. Okna jsou vyrobena z PVC materiálu s elektrickými roletami. Na fasádu je umístěna 8 cm tepelná izolace. Na podlahách je dlažba. Každý apartmán je vybaven klimatizací. Na dvoře je společný komín. Přední dveře jsou odolné proti vloupání. Privlaka je malé rybářské a turistické místo jen 15 minut jízdy od města Zadar, které se nachází na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Průzračné moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou jako stvořené k úplné relaxaci. Místo nabízí veškeré potřebné zázemí pro pohodlný a kvalitní život: obchody, restaurace, pošta, poliklinika. Milovníci sportu, rekreace, kteří si chtějí vyzkoušet plachtění nebo surfování, najdou svůj kout ráje v okolních vesnicích. Vše, co potřebujete pro klidnou a pohodovou rodinnou dovolenou ve středomořském stylu, najdete zde.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz