Rodinný dům - Prodej - Costa Blanca - El Mojón

Kód: J6125
Cena
Cena: 220 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Rodinný
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Novostavba
Výtah: Ano
Terasa: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Krásný dům na pláži za cenu bytu 

!!!Exkluzivní novostavba Duplex v jedné z nejlepších oblastí El Mojón pouhých 100 metrů od moře!!!! Bydlet po celý rok nebo si užít zaslouženou dovolenou.

Skvělá investiční příležitost v nesmírně oblíbené oblasti El Mojón. Nově vystavěné řadové domy s vyhrazeným parkovacím místem v podzemní garáži, velkou terasou a obrovským soláriem, pouze 100 metrů od pláže.

V přízemí je velký obývací pokoj, samostatná kuchyně, koupelna, technická místnost a vstup do podzemních zaráží. V prvním patře jsou 3 ložnice, koupelna a terasa. Druhé patro je tvořeno prostornou terasou. Všechny domy disponují solárním ohřevem vody, centrální klimatizací, kuchyňskou linkou (bez spotřebičů) a vestavěnými skříněmi. Domy jsou aktuálně připraveny k nastěhování.

Nemovitosti leží v blízkosti oblíbených „lázní pod širým nebem“ – Salinas de San Pedro!

✈ Letiště v Alicante, kam z ČR létají přímé linky, je od této rezidence vzdáleno 70 km. Přímé letecké spojení na trase Praha – Alicante operují aerolinie Eurowings. Přímý let Pardubice – Alicante pak provozuje Ryanair.




  • Počet ložnic: 3 + obývací pokoj a samostatná kuchyně, počet koupelen: 2 

  • Obytná plocha: 97 m²

  • Pozemek: 20 m²

  • Balkón / Terasa: Ano

  • Výtah: Ano

  • Parkování: Ano (parovací místo pro 2 auta v podzemní garáži)

  • Další vybavení: Solárium 48 m²

  • Rok výstvby:  2022

  • Vzdálenost k moři: 100 m



Vynikající, moderní design a postavený s prvotřídními kvalitními materiály. Je rozdělený vstup s velkou terasou nebo zahradou a verandou na vnější straně. V přízemí obývací pokoj, klimatizace, 1 koupelna, velmi velká samostatná kuchyň, vnitřní terasa a prádelna. Kuchyně jsou dodávány zařízené (spotřebiče nejsou součástí dodávky). V prvním patře 3 ložnice, 1 koupelna a velký balkon a má kompletní instalaci vzduchotechniky (včetně strojů). A v nejvyšším patře máme velkou terasu nebo solárium. V suterénu máme velmi velkou a prostornou garáž s přímým vstupem z domu. Všechny domy jsou orientovány do exteriéru se dvěma orientacemi a jsou velmi prostorné a světlé. A všechny mají solární panely.



 

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz