Apartmánový dům - Prodej - Rogoznica

Kód: J6301
Cena
Cena: 950 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Terasa: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Apartmánová budova s výhledem na otevřené moře, asi sto metrů od Marine Frapa, s krásnými plážemi, restauracemi, promenádami a vyžitím pro děti i dospělé. Nabízí 4 příjemné klimatizované apartmány kategorizované 4 hvězdičkami, moderně zařízené a vybavené, s velkými terasami s krásným výhledem na moře a penthouse apartmán s vlastní jazzuci na nejvyšší terase. Apartmány mají vlastní vchody. Objekt byl postaven v r. 2015.

V přízemí je apartmán se 3 ložnicemi. 

V 1. patře byt v případě pronajímání uzpůsobený až pro 9 hostů (5+4), výměra 85 m2, moderní, plně klimatizovaný. Skládá se ze dvou ložnic, jedna s manželskou postelí a vlastní koupelnou a balkonem s trávníkem na opalování a další místnost se 3 samostatnými lůžky nebo manželskou postelí a samostatným lůžkem. Druhá koupelna se sprchovým koutem a další samostatné WC. Prostorná, moderně vybavená kuchyně s jídelním koutem a vstupem na krytou terasu s výhledem na moře a Marina Frap.

Penthouse ve 2. patře má výměru 60 m2, je moderní, plně klimatizovaný, mezonetový. V horním patře je ložnice s toaletou, manželskou postelí a samostatným lůžkem. Pokoj má přístup na velkou terasu s panoramatickým výhledem na Rogoznici a Marina Frapa. Na terase je velká jacuzzi pro 6 osob a lehátky na opalování. Spodní patro obsahuje plně vybavenou koupelnu s pračkou a obývací pokoj se vstupem na krytou terasu s výhledem na moře a na přístav Marina Frapa. Kuchyně je kompletně vybavená. Ubytovací kapacita 5 osob (3+2).

Další duplex v budově má výměru 65 m2 a ubytovací kapacitu 7 osob. Je moderní, plně klimatizovaný, mezonetový. V horním patře ložnice s manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem. Vstup na krásnou terasu s lehátky. Samostatné WC. Spodní patro ložnice s manželskou postelí (nebo dvěma oddělenými), koupelna se sprchovým koutem a pračkou a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, plně vybaveným kuchyňským koutem a výstupem na pěknou terasu. Jižní orientace s výhledem na moře a přístav.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz