Dům - Prodej - Sveti Filip i Jakov H536

Kód: H536
Cena
Cena: 350 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Ve výstavbě
Terasa: Ano
Umístění: U moře
Plocha
Užitná plocha: 251 m²
Plocha pozemku: 340 m²
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná

Popis

Dům s 5 bytovými jednotkami je na prodej ve Sveti Filip i Jakov. V tuto chvíli je možné zakoupit domy ve stádiu hrubé stavby za inzerovanou cenu. Cena dokončeného domu (na klíč) je 520 000 €. Plánované dokončení domu k nastěhování v létě 2023. Dům se skládá z přízemí, prvního a druhého patra. Na každém patře je jeden dvoupokojový byt. Částí přízemí a prvního patra navíc prochází dvoupatrový byt se dvěma ložnicemi. V podkroví je garsonka. Celková plocha domu je 251,60 m2. Byl postaven na pozemku o velikosti 340 m2. 5 parkovacích míst ve dvoře. Dům má výhled na moře. Vzdálenost od moře 300 m. Vzdálenost od centra 250 m. Konstrukce z cihelných tepelných bloků. Plastová okna se sítěmi proti hmyzu a hliníkovými žaluziemi. Instalace pro 5 kuchyní. Domem prochází komín. Fáze na klíč by mimo jiné zahrnovala: Zateplení fasády 12 cm. Klimatizace v každém bytě. Koupelnové radiátory. Možnost výběru podlahových krytin (dlažba a laminát). Upravená zahrada.

Malé malebné městečko Sveti Filip i Jakov se nachází na pobřeží Pašmanského moře mezi Zadarem a Biogradem. Sveti Filip i Jakov je místo známé svými bývalými letohrádky, které předcházely dnešním chalupám a rozvinutému cestovnímu ruchu. Sveti Filip i Jakov je známý pro své krásné oblázkové a písečné pláže. Stejně tak po délce pláže vede krásná promenáda, která spojuje Riviéru sv. Filip a Jakov – Turanj. Toto malé místo vám nabízí vše, co potřebujete pro každodenní život a pro ideální dovolenou. Četné restaurace, kavárny a obchody vám pobyt na tomto místě ještě zpříjemní. Sveti Filip i Jakov je spojen přímo s městem Biograd a v bezprostřední blízkosti se nachází známý, nově vybudovaný Fun Park Mirnovec.

Dům má 9 ložnic, 9 koupelen, výměra pozemku 340 m², obytná plocha 251,60 m². Rok výstavby 2023, vzdálenost od moře 300, vzdálenost od centra 250 m.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz