Vila - Prodej - Ugljan H327

Kód: H327
Cena
Cena: 650 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Rodinný
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Krásná vila s bazénem na ostrově Ugljan nedaleko města Ugljan je na prodej. Dům byl postaven ve středomořském stylu na klidném místě s velkým důrazem na detail, takže se jedná o mimořádně atraktivní nemovitost, která může nabídnout luxusní dovolenou. Dům se skládá ze dvou podlaží. V přízemí jsou dvě prostorné kryté verandy s komínem, které poskytují příjemný prostor pro společenské vyžití venku, z verandy se vchází do vstupní haly, kde je schodiště vedoucí do patra. Obytný prostor v přízemí se skládá z obývacího pokoje, jídelny, kuchyně, dvou koupelen, toalety a dvou ložnic. V prvním patře se nachází vstupní hala, dvě ložnice, koupelna a dvě terasy. Tato nemovitost se prodává kompletně zařízená! V době, kdy není nemovitost využívána, je možné ji s výbornými výdělky úspěšně pronajímat turistům. Každý metr čtvereční domu je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů. Dům je orientován na jihozápad. Celková plocha domu s terasami je 202,20 m2. Dům byl postaven na pozemku o velikosti 629 m2. Na krásně upraveném dvoře je bazén o velikosti 24,5 m2. Vzdálenost od moře 260 m. Vzdálenost od centra 500 m. Byly provedeny přípravy na video dohled. Možnost ohřevu bazénu. Okna jsou dřevěná s tradičními dalmatskými okenicemi. Na fasádu byla umístěna izolace 5 cm plus kamenný obklad navíc 5 cm. Podlahy jsou pokryty laminátem a dlažbou 1. třídy. Konstrukce z cihelných tepelných bloků. Šikmá střecha. V domě je 5 klimatizací. Komín na terase. Dvůr je upravený a oplocený. Kompletní nábytek je zahrnut v ceně.

Ložnice 4, WC/koupelna 4, výměra pozemku 629 m², obytná plocha 202,20 m², rok výstavby 2018, vzdálenost od moře 260 m, vzdálenost od centra 500 m.

Ugljan je nejbližším a nejrozvinutějším ostrovem zadarského souostroví, naproti městu Zadar. Je spojeno četnými trajektovými a katamaránovými linkami, jejichž jízda trvá pouhých 20 minut. Na ostrově jsou restaurace, obchody, školy, přístavy, lékárny, pohotovost atd., takže přestože jste na ostrově, máte vše kromě neocenitelné krásy a kouzla ostrova.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz