Dům s bazénem - Prodej - Sabunike - Privlaka H542

Kód: H542
Cena
Cena: 750 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Ve výstavbě
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: Klidná část obce
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná

Popis

Dům s bazénem na prodej v lokalitě Sabunika, Privlaka. Jedná se o novostavbu. Stěhování je plánováno na konec roku 2023. Dům se skládá z přízemí a 1. patra. Přízemí se skládá z chodby, koupelny, obývacího pokoje, kuchyně a jídelny, ložnice, komory s venkovním vchodem, ložnice s krytou terasou. Dvůr zdobí bazén (28 m2) s plánovanou letní kuchyní a krbem. Do 1. patra vedou vnitřní schody. V horním patře chodba, ložnice s koupelnou, ložnice s koupelnou a terasou a ložnice s koupelnou a šatnou a terasou. Celková užitná plocha domu s bazénem je 224,6 m2. Ve dvoře jsou dvě parkovací místa. Plocha pozemku je 450 m2. Dům je 280 m od moře. Vzdálenost od centra Privlaky je 2,6 km. 

Konstrukce z cihelných tepelných bloků. Fasádní tepelná izolace 10 cm polystyren. Na podlahách jsou parkety a dlažba. Plastová okna se žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Na skleněné stěně jsou elektrické žaluzie. Vytápění ústřední s peletovými kamny. Dále elektrické podlahové vytápění v koupelně. Dále jsou vchodové dveře domu proti vloupání a proti vloupání. Příprava na ohřev bazénu. Vedle bazénu je venkovní letní kuchyně s grilem a venkovní sprchou.

Ložnice 5, koupelna/WC 4, plocha pozemku 450 m², obytný prostor 224,60 m², rok výstavby 2023, vzdálenost od moře 280 m, vzdálenost od centra 2,6 km.

Privlaka je malé rybářské a turistické městečko jen 15 minut jízdy od města Zadar, které se nachází na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Průzračné moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou jako stvořené pro úplnou relaxaci. Místo nabízí veškeré potřebné zázemí pro příjemný a kvalitní život: obchody, restaurace, pošta, poliklinika. Milovníci sportu a rekreace, kteří si chtějí vyzkoušet plachtění nebo surfování, najdou svůj kout ráje v okolních osadách. Vše, co potřebujete pro klidnou a odpočinkovou rodinnou dovolenou ve středomořském stylu, najdete zde.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz