Dvojdomek - Prodej - Zadar - Privlaka A994, A993

Kód: A994, A993

Popis

Prodej moderního dvojdomku s bazénem, jen 60 m od moře v Privlace. Tento byt lze zcela ztotožnit s dvojdomkem. Jedná se o novostavbu. Nastěhování je plánováno do konce roku 2023. Tato nemovitost má částečný výhled na moře. Skládá se z přízemí a prvního patra se zahradou a bazénem. V přízemí se nachází chodba, kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem a WC. V prvním patře se nachází chodba, ložnice s koupelnou, další 2 ložnice a koupelna. Čistá užitná plocha popisované nemovitosti je 97,70 m2. Dále k tomuto bytu náleží 2 parkovací stání, zahrada cca 50 m2 a bazén 18 m2.Celková čistá užitná plocha bytové části s veškerým příslušenstvím je 126,20 m2. Vzdálenost od moře 60 m. Vzdálenost od centra Privlaka 400 m.

Konstrukce z cihelných tepelných bloků. Fasádní tepelná izolace 10 cm polystyren. Podlahové krytiny tvoří dlažba a parkety. Bazén s přípravou na vytápění. Klimatizace v obývacím pokoji, velké ložnici a chodbě v patře. Dále jsou vchodové dveře proti vloupání. Krb v obývacím pokoji. Grilování na dvoře. Předpokládá se energetický průkaz A. K prodeji také případně druhá část dvojdomu.

Ložnice 3, WC/Koupelna 3, obytná plocha 126,20 m². Rok výstavby 2023. Vzdálenost od moře 60 m. Vzdálenost od centra 400 m.

Privlaka je malé rybářské a turistické městečko jen 15 minut jízdy od města Zadar, které se nachází na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Průzračné moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou jako stvořené pro úplnou relaxaci. Místo nabízí veškeré potřebné zázemí pro příjemný a kvalitní život: obchody, restaurace, pošta, poliklinika. Milovníci sportu a rekreace, kteří si chtějí vyzkoušet plachtění nebo surfování, najdou svůj kout ráje v okolních osadách. Vše, co potřebujete pro klidnou a odpočinkovou rodinnou dovolenou ve středomořském stylu, najdete zde.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz