Dům - Prodej - Ugljan H352

Kód: H352
Cena
Cena: 650 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 4 pokoje
Stav nemovitosti: Novostavba
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná

Popis

Krásná vila s bazénem je na prodej v Čeprljandě na ostrově Ugljan. Je to nově postavená vila v moderním dalmatském stylu na výborném místě, ideální pro odpočinkovou dovolenou v nádherném a klidném prostředí. Tato nemovitost nabízí krásný výhled na moře, které je vzdálené pouhých 100 m. Pozornost byla věnována dobrému a funkčnímu uspořádání místností. Prostorný bazén, finská sauna, fitness centrum a vlastní koupelna s každou ložnicí dodávají této nemovitosti extra dávku luxusu.

Vila se skládá ze tří podlaží: suterén, přízemí a první patro o celkové čisté ploše 189 m2 a byla postavena na pozemku o velikosti 443 m2. V suterénu je chodbou oddělená prádelna, finská sauna a fitness. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, WC, šatna, jedna ložnice s vlastní koupelnou a dvě terasy. Schodiště z přízemí vede do prvního patra, kde jsou další dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou a terasou. Ve dvoře jsou tři parkovací místa. VÝHODA! Při koupi této nemovitosti kupující neplatí daň z nemovitosti! Plocha bazénu umístěného u terasy v přízemí je: 37,80 m2. Je vybaven tepelným čerpadlem pro vytápění a chlazení vody a je automatizovaný. Kompletní nábytek je v ceně!

Vila byla postavena v roce 2018 a byla postavena kvalitně tak, aby měla energetický průkaz A. Vila i její zahrada jsou plně vybaveny, upravena příjezdová cesta a parkoviště. Okna jsou hliníková. Na fasádu byla instalována tepelná izolace 8 cm. Podlahy jsou pokryty dlažbou a je zde podlahové vytápění a chlazení. Instalují se kvalitní vchodové dveře proti vloupání. Pro příjemné venkovní posezení je na terase instalován komín. Na zahradě byla instalována automatická závlaha zahrady.

3 ložnice, 3 koupelny/WC, pozemek 443 m², obythá plocha 189 m², postaveno v r. 2018. Vzdálenost od moře100 m, vzdálenost od centra 300 m.

Ugljan je nejbližším a nejrozvinutějším ostrovem zadarského souostroví, naproti městu Zadar. Je spojeno četnými trajektovými a katamaránovými linkami, jejichž jízda trvá pouhých 20 minut. Na ostrově jsou restaurace, obchody, školy, přístavy, lékárny, pohotovostní služby atd., takže přestože jste na ostrově, máte vše kromě neocenitelné krásy a kouzla ostrova.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz