Dům - Prodej - Bibinje - H546

Kód: H546
Cena
Cena: 952 500 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Rodinný
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Balkón: Ano
Terasa: Ano
Umístění: Klidná část obce
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Dům na prodej ve 2. řadě od moře v Bibinje. Vzdálenost od moře je pouhých 30 m a dům nabízí nádherný výhled na moře. Dům se skládá ze 4 bytů. Přízemí tvoří dvoupokojový byt s předsíní, 2 ložnicemi, kuchyní s obývacím pokojem a jídelnou, koupelnou a krytou terasou a menší garsonka s ložnicí, kuchyní a koupelnou. Před dvěma byty v přízemí je také prostorná krytá terasa. 

První patro tvoří dvoupokojový byt sestávající z chodby, 2 ložnic, koupelny, kuchyně s obývacím pokojem a jídelnou, velké komory a dvou krytých teras.

Druhé patro tvoří jednopokojový byt sestávající z chodby, ložnice, koupelny, kuchyně s obývacím pokojem a jídelnou, jedné nekryté terasy a další zastřešené terasy s grilem.

Pod schodištěm je komora. Celková plocha domu je 381 m2. Plocha pozemku je 249 m2. Stávající nábytek je zahrnut v ceně. Konstrukce z cihelných tepelných bloků. Plastová okna se žaluziemi. Komín v prvním a druhém patře. Téměř všechny podlahové krytiny v domě tvoří dlažba. Ve druhém patře je laminátová podlaha. Kamna na dřevo v prvním patře. Dům je napojen na kompletní infrastrukturu.

Od historického města Zadar na jihovýchod, mezi jadranskou turistickou silnicí a mořem, se nachází město Bibinje, které zdobí asi 4 km pobřeží s promenádami a plážemi. Bibinje nabízí řadu příležitostí pro ty, kteří si kromě koupání a opalování chtějí dovolenou obohatit o nějaké další aktivity. Krásná příroda, která obklopuje Bibinje, je vhodná pro procházky, cykloturistiku, ideální podmínky pro plachtění, potápění, windsurfing, venkovní hřiště, vybavená sportovní hala atd. Je zde několik restaurací s místními specialitami, kavárny, velké množství obchodů, pošta kancelář se směnárnou, školka, ordinace praktického lékaře, zubní klinika, lékárna atd. V oblasti Bibinje se nachází Marina Dalmacija, která je jedním z největších přístavů na Jadranu.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz