Apartmány - Prodej - Zadar Vir MKA608

Kód: MKA608
Cena
Cena: 180 783 €
Informace o nabídce
Dispozice bytu: 2+1
Budova: Cihlová
Stav bytu: Novostavba
Stav bytového domu: Novostavba
Umístění podlaží: 2
Terasa: Ano
Parkovací stání: Ano
Plocha
Užitná plocha: 60,85 m²
Terasa: 43,32 m²
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná
Specifikace
Specifikace: Parkoviště Penthouse Výhled na moře Terasa - Balkon

Popis

Atraktivní penthouse s výhledem na moře na ostrově Vir je na prodej. Penthouse se nachází jen 250 m od pláže a 1 km od centra. Byt nabízí krásný výhled na moře! Nachází se ve 2. patře bytového domu. Skládá se z chodby, ložnice, kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, koupelny a nekryté terasy. Nezastřešená terasa má rozlohu 43,32 m2. Celková obytná plocha bytu je 60,85 m2.

K bytu náleží 1 parkovací stání. Je zde možnost dokoupení dalšího parkovacího stání před budovou. Celková čistá užitná plocha bytu s parkovacím stáním je 63,35 m2. Další výhoda této nemovitosti: Při koupi této nemovitosti kupující neplatí daň z převodu nemovitosti. Obytný dům se skládá ze 3 bytů. Byl postaven z cihelného termobloku. Okna jsou vyrobena z PVC materiálu s okenicemi a trojskly. Fasáda pokrytá tepelnou izolací o tloušťce 10 cm přispívá k výborným energetickým vlastnostem objektu. Kvalita provedení a zmíněná dobrá izolace vede k energetickému průkazu vysoké třídy A. Dále je na podlahách dlažba. Pro vytápění a chlazení je v obývacím pokoji instalována klimatizace. V celém bytě je navíc instalováno podlahové vytápění na pelety. Je zde také komín.

Proti vloupání a protipožární dveře byly instalovány! Ostrov Vir je jedním z nejznámějších turistických center v Chorvatsku. Ostrov Vir se nachází na úplném severozápadě Zadarské župy. Je obklopeno Virským mořem a Povljanským průlivem a četnými menšími zátokami. S pevninou je spojen mostem. Členité pobřeží ostrova Vir dlouhé 31,43 km zdobí mnoho pláží, od písečných, oblázkových až po skalnaté, kamenité, od obydlených pláží s různým zázemím až po intimní zátoky, jako součást nedotčené přírody. Pláže ostrova Vir, částečně umístěné vedle borových lesů s křišťálově čistým mořem, činí tento ostrov ideálním místem pro rodinnou dovolenou. Kromě turistiky v letních měsících je Vir v zimě ideální oázou klidu pro rodinný život. Má veškerou potřebnou vybavenost: škola, školka, obchody, autobusové nádraží, restaurace a kavárny. Vir je 26 km daleko od Zadaru a 12 km od nejbližšího města Nin.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz